Élő Társasjáték

Újgenerációs Szabadulós Játékok

Élménygarancia játékainkra

Játékaink élménygaranciásak lettek: ha nem győznek meg a vásárlói vélemények, hanem saját magad szeretnéd megtapasztalni, hogy neked való-e az Élő társasjáték, akkor van egy jó hírünk!

Tovább

Tuti tippek, hogy kiszabadulj

Olvasd el tippjeinket, hogy nagyobb esélyed legyen kijutni.

Tovább

Kételkedő barát meggyőzése

Régóta rágod a barátod fülét, hogy ideje elmenni egy szabadulós játékba, de mindig lepattint valamilyen indokkal? Itt van néhány kifogás és hogy mit reagálj rá – hiszen az Élő társasjátékban garantált a szórakozás!

Tovább

7 Érzelem szabadulás közben

Rengeteg érzelmet él meg egy csapat szabadulás közben- összegyűjtöttünk néhányat, hogy felkészülhess, mire számíthatsz nálunk :)

Tovább

Vadiúj Hasfelmetsző Jack játék

2017. április 1-én megnyitott az új Hasfelmetsző Jack játékunk. 3 éves fennállása óta most teljesen felújítottuk a játékteret és lecseréltük az összes feladatot, hogy az is új kihívásnak nézhessen elébe, aki már játszott ezen a programon.

IMG_1423
Tovább

Megújul a Hasfelmetsző Jack élő társasjáték

A Hasfelmetsző Jack – az első élő társasjátékunk ebben a hónapban ünnepli a 3. szülinapját!

Rengetegen játszottatok eddig rajta és majdnem mindenki megkérdezte tőlünk, hogy mikor cseréljük le a feladatokat, hogy újra eljöhessenek. Így most ennek apropóján újraterveztük a játékot, hogy egy megújult térben még interaktívabb feladatokkal és izgalmasabb nyomozással megmenthessétek az utolsó áldozatot és leleplezzétek Hasfelmetsző Jack-et!

hasfelmetszo_szabadulosjatek
Március 1-19-ig még eljöhettek játszani, de utána lezárjuk a programot és áprilisban már az új kalandra foglalhattok időpontot.
Köszönjük nektek a rengeteg pozitív visszajelzést és reméljük, hogy újra találkozunk :)

Mennyi az értéke egy da Vinci festménynek?

cultura-leonardo-da-vinci-holgy-hermelinnel-1483-1490

Hölgy hermelinnel

A lengyel kormány nemrég bejelentette, hogy szeretné megvásárolni a jelenleg épp Lengyelországban található világhírű “Hölgy hermelinnel” festményt, mely a Czartoryski alapítvány tulajdonában van. Az eset számtalan jogi problémát vet fel, hiszen az említett alapítvány nem szeretne megválni da Vinci műremekétől.
Tovább

Karácsonyi Vásár nyitva tartás

Karácsonyi vásár az Élő Társasjátéknál!
Vásárolj személyesen ajándékutalványt vagy Élménykártyát játékainkra – a megjelölt időpontokban szeretettel várunk előzetes időpont egyeztetés nélkül.

karacsonyi_vasar_nyitvatartas

Tovább

Előkerült egy eddig ismeretlen da Vinci grafika

leonardo-da-vinciPárizsban a Tajan aukciósház bemutatott egy eddig ismeretlen Leonardo da Vinci grafikát: a mű értékét 15 millió euróra ( kb 4,7 milliárd forintra) becslik.
Tovább

5+1 dolog, amiért jó felnőttként is játszani

Ki ne szeretne játszani akár egyedül, akár csapatban, hogy megmérettesse magát? Legyen akár fps, tps, rpg, online room escape game vagy élő szabadulós játék, most 5 pontban szedtük össze, miért is jó dolog ez. Örök gyerek vagy? Akkor ezeket a szempontokat érteni fogod :)

szabadulos-online

Tovább

« Older posts

© 2017 Élő Társasjáték | Újgenerációs Szabadulós Játék